Aspas se oglasio nakon što ga je Ramos pljunuo

Napadač nije ni primjetio

Aspas se oglasio nakon što ga je Ramos pljunuo

Veoma zanimljiv video kruži ovih dana internetom, a glavni akteri su defanzivac Real Madrida Sergio Ramos i napadač Celte Vigo Iago Aspas.

Celta je pobijedila Real Madrid na Santiago Bernabeu stadionu u okviru prvog meča polufinala Kupa Kralja sa 2:1, a Aspas i Ramos su vodili žestoke borbe tokom čitavog meča. U jednom trenutku Ramos je pljunuo Aspasa koji to očito nije ni primjetio.

Napadač Celte dao je danas izjavu za špansku Marcu povodom sporne situacije i poručio je da je vidio šta se dogodilo tek nakon što mu je neko poslao video.

"Nisam čak ni primjetio. Tek sam to vidio kada mi je neko poslao video, ali iskreno nisam ni primjetio u tom trenutku. To su stvari koje se mogu desiti hiljadu puta na terenu, ali one ostaju na terenu", rekao je Aspas. 

Podsjetimo da ovu situaciju nisu primjetile ni sudije pa je Ramos prošao bez javne opomene. Bit će veoma zanimljivo pratiti njihove duele u revanš meču četvrtfinala Kupa Kralja.

Potražite više informacija na temu La Liga:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi