Athanasiadis heroj PAOK-a i proključalog Soluna

Olympiakos nije odbranio prednost

Athanasiadis heroj PAOK-a i proključalog Soluna

Revanš susret polufinala Kupa Grčke između PAOK-a i Olympiakosa, čiji je početak odgođen zbog velika bakljade domaćih navijača, završen je minimalnom pobjedom solunskog tima od 1:0, što je PAOK-u bilo dovoljno za plasman u finale obzirom da je rezultat u prvoj utakmici glasio 2:1 za Olympiakos.

Junak pobede "crno-bjelih" iz Soluna bio je Athanasiadisa, koji je nakon svega 120 sekundi igre u drugom poluvremenu postigao prelijep gol za konačnih 1:0. 

Sam kraj utakmice bio je itekako buran, a viđena su i dva isključenja, po jedno na obje strane, ali se rezultat nije mijenjao.

Grčki Kup, polufinale:
PAOK - Olympiakos 1:0 (Athanasiadis 47)

Potražite više informacija na temu Super League:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.