"Atletico Madrid je prvi favorit za titulu"

Luis Enrique pomalo iznenađujuće:

"Atletico Madrid je prvi favorit za titulu"

Trener Barcelone, Luis Enrique, pomalo je iznenadio javnost svojim razmišljanjem koje se tiče predstojeće sezone u Španiji.

Španska Primera počela je u subotu susretima prvog kola, a zanimljivo je bilo čuti koga trener katalonskog kluba vidi kao najvećeg favorita za naslov.

"Atletico Madrid. To je ekipa koja je zadržala svoj stil i mentalitet, kao i ideju. To je ostalo isto bez obzira na neke odlaske bitnih igrača. Međutim, došli su novi i oni ih mogu dostojno zamijeniti. Vidim ih kao prvog favorita za osvajanje Primere", rekao je Enrique.

Atletico Madrid je prošle sezone osvojio titulu koju, na početku sezone, od njih niko nije očekivao. Ponove li taj uspjeh i ove sezone, to će već biti vrijedno svakog divljenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.