Atletico Madrid spremio novi ugovor za Torresa

Španac bi mogao ostati u Atleticu

Atletico Madrid spremio novi ugovor za Torresa

E. Čaušević

Španski mediji objavili su danas da će Fernando Torres najvjerovatnije i naredne sezone ostati u Atletico Madridu.

Torres je u finišu minule sezone pružio nekoliko sjajnih partija, a navijači Atletica očekuju od čelnika kluba da će Torresu ponuditi novi ugovor. Torres je 18 mjeseci proveo na posudbi u Atleticu iz Milana, a posudba i njegov ugovor s Milanom ističu na kraju ovog mjeseca.

Ipak, španski mediji vjeruju da će Torres ostati u Atletico Madridu. Navodno, čelnici kluba pregovaraju sa španskim napadačem i spremni su mu ponuditi novi jednogodišnji ugovor s opcijom na pruduženje na još jednu sezonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Torres je ove sezone u dresu Atletico Madrida u svim takmičenjima odigrao 44 utakmice i postigao je 12 golova. Također, Torres je upisao i pet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi