Atletico pregazio Betis na Calderonu

Atletico ubjedljiv

Atletico pregazio Betis na Calderonu

M. Šljivak

Fudbaleri Atletico Madrida savladali su večeras na Vicente Calderonu u 10. kolu Primere ekipu Betisa rezultatom 5:0.

Atletico je već iz prvog napada na utakmici došao do vodstva. Nakon 12 sekundi igre pogodio je Oliver Torres za prednost od 1:0.

Napadao je Atletico i u ostatku prvog poluvremena. Diego Costa je mučio odbranu Betisa, ali se na odmor ipak otišlo s minimalnim vodstvom Atletica od 1:0.

U nastavku susreta je proradio David Villa. Prvo je u 53. minuti povećao na 2:0, da bi tri minute kasnije reprezentativac Španije pogodio za ubjedljivih 3:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Diego Costa je u 65.minuti nastavio seriju golova Atletica za ubjedljivih 4:0, da bi u nadoknadi Gabi postavio konačnih 5:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.