Atletico se okliznuo i protiv drugog novajlije u Primeri

Veoma loš start za Jorgandžije

Atletico se okliznuo i protiv drugog novajlije u Primeri

Atletico Madrid je veoma loše započeo novu sezonu Primere.

Nakon što su Jorgandžije u prvom kolu na Vicente Calderonu remizirale sa Alavesom (1:1), tim Diega Simeonea nije uspio pobijediti ni drugog novajliju u ligi - Leganesa.

Meč sa novim španskim prvoligašem donio je novi remi, a ovoga puta je bilo 0:0. Atletico je bio bolji rival, ali nije uspio slomiti otpor čvrstog domaćina koji je sezonu počeo na najbolji način.

Leganes je u prvom kolu kao gost savladao Celtu, a večeras je otkinuo bod protiv aktuelnog viceprvaka Evrope, što je jasan pokazatelj da ovaj klub nije zalutao u najelitnije društvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi