"Atmosfera je sjajna, a za to je najzaslužniji trener"

Mario Balotelli nakon trijumfa

"Atmosfera je sjajna, a za to je najzaslužniji trener"

Mario Balotelli po četrnaesti put u sezoni upisao se u strijelce na jučerašnjoj utakmici Milana i Livorna. Sjajni napadač u posljednje vrijeme u dobroj je formi, a sve se manje u javnosti govori i o njegovom privatnom životu, što mu kako je kazao godi. 

„Postigao sam gol glavom u svakom klubu u kojem sam igrao, osim u Milanu. Jučer sam probio led,“izjavio je Balotelli i dodao:

„Atmosfera u timu je sjajna, ujedinjeni smo, a za sve to je najzaslužniji naš trener. Sve u svemu, mogu reći da sve dok se ne diskutuje o mom privatnom životu, ja sam zadovoljan i sretan, kako na terenu, tako i van njega.“

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.