Atmosfera na Celtic Parku ostavila bez riječi Robbena
Foto: Screenshot

Oduševili ga

Atmosfera na Celtic Parku ostavila bez riječi Robbena

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna sinoć su u gostima savladali Celtic sa 2:1 u okviru 4. kola grupne faze Lige prvaka.

Bavarci su uz dosta muke došli do nova tri boda golovima Comana i Martineza. Ipak, navijači domaće ekipe još jednom su pokazali da prave fantastičnu atmosferu na Celtic Parku koja je posebno oduševila Arjena Robbena.

Holanđanin jednostavno nije skidao osmijeh sa svog lica, te se jasno vidi koliko je uživao u spektaklu navijača Celtica. O tome je pričao najviše i nakon završetka sinoćnje utakmice.

"Atmosfera ovdje je nevjerovatna. Morate uživati jer ovakve stvari se rijetko dožive. Bez riječi sam i dalje", rekao je Robben.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi