Aubameyang izazvao paniku u Dortmundu

Propustio trening

Aubameyang izazvao paniku u Dortmundu

E. Škorić

Gabonski reprezentativac Pierre-Emerick Aubameyang propustio je trening Borussije Dortmund.

Aubameyang je velika želja Milana i sinoć je priznao da ima želju da se vrati na San Siro, ali da ne može utjecati na neke stvari, kao što je visina odštete koju zahtijeva njemački klub.

Već sljedeće jutro Aubameyang je napustio trener Milionera nakon samo pola sata jer mu je bilo hladno i time izazvao novu paniku u redovima Borussije, koja se bori da zadrži svoje glavne zvijezde, njega i Ousmanea Dembelea.

Podsjećamo da je klub danas zvanično suspendovao Dembelea kako bi ga odgovorio od prelaska u Barcelonu, ali čini se da je to trik pomoću kojeg vodstvo kluba diže cijenu supertalentovanom nogometašu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U svakom slučaju, pred početak prvenstva u Bundesligi Borussia se suočava s raznim problemima i ukoliko zadrži spomenute igrače, pitanje je koliko će biti motivisani.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi