Aubameyang: Sigurno neću u Bayern
Foto: EPA

Pravila se znaju...

Aubameyang: Sigurno neću u Bayern

Gabonski napadač Pierre-Emerick Aubameyang isključio je mogućnost da pređe u redove Bayerna. 

Član Borussije je svojim igrama zaludio mnoge klubove, a pojedini mediji u Njemačkoj su objavili da bi mogao krenuti putem Gotzea,  Lewandowskog i Hummelsa koji su tim iz Dortmunda zamijenili s Bayernom. 

Takav rasplet situacije Aubameyang je kategorički odbio, jer ne želi da razočara navijače Borussije koji mu pružaju veliku podršku. 

"Niko ne može da predvidi šta će se desiti u budućnosti. Jedina sigurna stvar je da ću ostati u Dortmundu do ljeta i sretan sam zbog toga. Postoji opcija da u junu napravim dogovor oko odlaska, ali to sigurno neće biti Bayern", kazao je Aubameyang za Bild. 

Nije tajna da je san Aubameyanga da pređe u Real Madrid, koji je također zainteresovan, isto kao i Manchester City. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije