Aubameyang: Volio bih se vratiti u Milan, ali šta ja mogu?
Foto: EPA

Napadač Borussije otkrio

Aubameyang: Volio bih se vratiti u Milan, ali šta ja mogu?

E. Škorić

Pierre-Emerick Aubameyang priznaje da bi se volio vratiti u Milan, ali poručuje: "Šta ja sada da uradim?".

Gabonac je bio član Milanove škole, ali nije dobio priliku da zaigra u prvom timu i nakon nekoliko posudbi u francuske klubove, prodan je St. Etienneu za malu naknadu u zimu 2011. godine.

Dvije godine kasnije otisnuo se u dortmundsku Borussiju i sada je jedan od najboljih napadača Evrope.

U dresu Milionera postigao je 85 pogodaka na 128 mečeva i trenutno je velika želja Milana, ali jako je daleko od bivšeg tima, barem u ovom trenutku.

"Volio bih da se vratim, ali ako oni spavaju, šta ja mogu uraditi?, pita se Aubameyang. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Koliko god Auba želio doći u Milan, Borussia ga ne pušta ispod 80 miliona eura, a to je cifra koju Milan ne želi da izdvoji za ovog napadača. Sada je Nikola Kalinić iz Fiorentine najbliži crveno-crnom dresu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi