Aubameyangova majka otkrila ime novog kluba?

Za sve se pita Borussia

Aubameyangova majka otkrila ime novog kluba?

M. Šljivak

Napadač Borussije iz Dortmunda Pierre-Emerick Aubameyang zvijezda je u svakom prelaznom roku.

Iako se često povezivao s raznim evropskim velikanima, sjajni Gabonac je još uvijek član Milionera iz Dortmunda, gdje ga ugovor veže do 2020. godine.

Najviše se Aubameyang povezuje s Realom i Barcelonom, a njegova majka Margarita Crespo je čini se otkrila ime novog kluba.

"Obećao je djedu da će igrati za Real Madrid. Kada je bio mlađi, stalno je govorio o Realu, a nikad o Barceloni. Porodica je uvijek navijala za ovaj klub i voljela bih ga vidjeti u dresu Reala. Selidba u Madrid bi bio odličan potez", rekla je majka zvijezde Borussije.

Ko zna, možda već u januaru Aubameyang ostvari djedov san, ali za sve se pita Borussia, koja čini se ne želi da ga proda.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi