Aurier se oglasio nakon incidenta

Fudbaler PSG-a reagovao

Aurier se oglasio nakon incidenta

D. Vejo

Serge Aurier nastavio je sa svojim ispadima. Nakon svađe sa saigračem Zlatanom Ibrahimoviće, on je prije nekoliko dana učestvovao u verbalnom napadu na policajca ispred jednog od noćnih klubova u Parizu.

Naime, on je nakon fajronta u jednoj diskoteci odlučio da ostane još malo, što obezbjeđenje nije dozvolilo. Ipak, mladi desni bek Svetaca imao svoje viđenje pravde. Nakon što je krenula žustra verbalna svađa, stigla je i policija koja je lišila slobode fudbalera u šest ujutro.

O samom incidentu, pričao je i sam Aurier koji se kaje zbog svega što je učinio.

"Pogriješio sam, želim da se izvinim. Smatram da sam najviše pogriješio prema treneru Laurent Blancu, jer on je i najzaslužniji što sam u PSG-u. Njemu dugujem najviše, i ovo nije bilo fer od mene prema njemu. Spreman sam da prihvatim svaku sankciju koju klub odredi", rekao je za medije igrač zadnje linije Svetaca, Serge Aurier.

Ovaj 23-godišnji fudbaler u Pariz je stigao 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi