Ausilio: Nainggolan je igrač Rome, on nema ništa sa nama
Foto: EPA

Sportski direktor Intera o interesu za Nainggolana

Ausilio: Nainggolan je igrač Rome, on nema ništa sa nama

Sportski direktor Intera Piero Ausilio je stao u odbranu trenera svoje ekipe Stefana Piolija zbog njegovih izbora za postavu protiv Genoe. Ausilio se osim komentara o Pioliju oglasio i po pitanju glasina o interesu Intera za Radju Nainggolana.

Nakon informacija da bi se Gabriel "Gabigol" Barbosa mogao prvi put naći u startnoj postavi Intera u Seriji A, Pioli je ipak odlučio priliku dati Ederu. Na klupi je ostavio i Joaoa Marija i Evera Banegu.

"Pioli ima pravo na svoj izbor. Neki se zabavljaju dajući prognoze o mogućim postavama. Eder je italijanski reprezentativac", rekao je Ausilio.

U medijima su se pojavile informacije i da se Inter sprema ponuditi Romi 50 miliona eura za Radju Nainggolana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Svi u Italiji i Evropi bi željeli imati Nainggolana u svojoj ekipi, i Pioli je izrazio svoje divljenje prema momku sa kojim je već sarađivao u Cagliariju. Ali, on je igrač Rome, tako da nema ništa sa nama", rekao je direktor Intera, a zatim prokomentarisao budućnost Piolija na klupi milanske ekipe: "Ljudi u medijima su govorili o neizvjesnoti Piolijeve pozicije i kada smo imali devet pobjeda u nizu, kvalitet njegovog rada mogu vidjeti svi. Čitavu situaciju ćemo pažljivo sagledati."

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi