Australci uz pomoć drona špijunirali trening Hondurasa
Foto: Screenshot

Prljava igra u Sidneju

Australci uz pomoć drona špijunirali trening Hondurasa

E. Čaušević

Još tri mjesta ostala su prazna za Svjetsko prvenstvo, a ekipe koje će putovati u Rusiju narednog ljeta saznat ćemo veoma brzo.

U baražu su ostali revanši utakmica Irska - Danska, Peru - Novi Zeland i Australija - Honduras. Upravo je utakmica koja će se odigrati u Sidneju privukla dosta pažnje u svjetskoj javnosti.

Naime, Honduras je na svojoj zvaničnoj stranici objavio video i optužbu da su ih Australci špijunirali tokom treninga. Na videu se jasno vidi dron iznad stadiona koji je bio tu tokom cijelog treninga Hondurasa. Čelni ljudi Australije se još uvijek nisu oglasili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi