Azpilicueta odbija Barcu: Sretan sam u Chelseaju

Defanzivac Chelseaja

Azpilicueta odbija Barcu: Sretan sam u Chelseaju

D. Rakanović

Španski fudbaler Cesar Azpilicueta bio je jedan od najvažnijih igrača Antonijja Contea u sezoni u kojoj je Chelsea osvojio titulu prvaka.

Azpilicueta je jedini igrač koji je ove sezone u Premiershipu odigrao sve minute za Chelsea. 

Španac je odličnim igrama privukao pažnju Barcelone. Međutim, Španac je rekao da je sretan u Engleskoj i da ne vidi razlog zbog kojeg bi napustio Chelsea.  

"Čovjeku prija kada čuje da se Barcelona zanima za njega. Nakon loše prošle sezone, sezone u kojoj smo svi podbacili, nije bilo ovakvih špekulacija," rekao je za Marcu Azpilicueta i dodao:

"Ali ove smo sezone uzeli naslov i takve informacije samo potvrđuju da smo imali dobru sezonu. Interes takvih momčadi je pozitivan, ali ja sam sretan u Chelseaju. U klubu me cijene i ne razmišljam o ničemu više", zaključio je Azpilicueta. 

Španski fudbaler je u Chelsea stigao na ljeto 2012. godine iz Marseillea i od tada je nezamjenjiv na bočnim pozicijama u klubu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi