Azpilicueta: Opalo nam je raspoloženje

Chelsea u krizi

Azpilicueta: Opalo nam je raspoloženje

Fudbaler Chelseaja Cesar Azpilicueta iskreno je priznao da trenutno raspoloženje u svlačionici Plavaca nije na najboljem nivou.

Razlog tome su tri uzastopne utakmice bez pobjede, koje su prouzrokovale nagli pad raspoloženja kod fudbalera Chelseaja koje je na početku sezone bilo na zavidnom nivou.

"Trenutno nismo najsretniji ovim što se dešava i opalo nam je raspoloženje nakon još jedne utakmice bez pobjede. Imamo dva uzastopna poraza u Premier ligi i remi sa Romom, gdje smo ispustili tri boda. Imali smo 2:0, a na kraju smo jedva spasili bod", rekao je Azpilicueta, te dodao:

"Zato je pred nama izuzetno važna utakmica, u kojoj trebamo pokazati da smo veliki tim. Ne smijemo odustajati i želimo pokazati karakter. Sve osim pobjede nad Watfordom bilo bi loše. Jednostavno, moramo osvojiti tri boda i vratiti se na pravi put".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Meč Chelseaja i Watforda igra se u subotu s početkom u 13:30 sati, a aktuelni šampion Engleske će biti domaćin u ovom duelu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije