Babović: Ovo je najbrutalnija kazna, srušeni su snovi

Fudbaler Partizana očajan

Babović: Ovo je najbrutalnija kazna, srušeni su snovi

Partizan je domaćim porazom od Augsburga (3:1) doživio šokantnu eliminaciju iz Evropske lige.

Iako su Beograđani do pred kraj poluvremena imali prednost od 1:0, uspjeli su od gotovog napraviti veresiju i na kraju izgubiti sa dva gola razlike.

"Partizan je kažnjen na najbrutalniji mogući način. Srušeni su snovi i jedna velika šansa koja se sigurno dugo neće ukazati. Ova sezona je totalni neuspjeh i ljudi iz Uprave bi morali dobro razmisliti kako da vrate klub tamo gdje pripada", rekao je fudbaler Stefan Babović, koji je potom dodao:

"Džaba smo bili bitke kada smo na kraju ispali. Sada naše tri pobjede iz ranije faze gube na značaju. Imali smo plan kako da odigramo protiv Augsburga, ali u nastavku utakmice kao da nam se strah uvukao u noge. Ispromašivali smo se iz kontri i primili gol u 90. minuti".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, Partizan je takmičenje u grupi L završio kao trećeplasirani tim, bodovno poravnat sa Augsburgom koji se plasirao dalje. Beograđane je koštao upravo gol primljen u posljednjim trenucima utakmice, obzirom da im je čak i minimalan poraz garantovao prolaz u šesnaestinu finala Evropske lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.