Bacca: Igrao sam za najgori Milan
Foto: EPA

Kolumbijac sasvim otvoreno

Bacca: Igrao sam za najgori Milan

Kolumbijski napadač Carlos Bacca rekao je da je igrao za najgori Milan i historiji. 

Podsjetimo, Bacca je prešao u Milna na ljeto 2015. godine iz Seville, a Rossonere je napustio prošlog ljeta kada je prešao u Villarreal. 

On je postigao 34 gola na 76 mečeva za Milan, prije nego što je otišao na posudbu u Villarreal sa mogućnošću otkupa ugovora za 15,5 miliona eura. 

"Godine u Milanu su bile zadovoljavajuće za mene na ličnom nivou. Postigao sam postavljene ciljeve. Moglo je biti bolje, ali za to sam trebao pomoć direktora i tima. Igrao sam za najgori Milan u historiji. Nakon 30 godina predsjednik Silvio Berlusconi odlučio je da proda klub, a onda su trener Vincenzo Montella i novi vlasnici imali druge planove. Otišao sam sa dignutom glavom jer Milan igra u Evropi, a to je bio jedan od mojih ciljeva kada sam došao iz Seville", rekao je Bacca. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi