"Bacca je nesretan u Milanu"

Trener Seville o kolumbijskom napadaču

"Bacca je nesretan u Milanu"

E. Čaušević

Kolumbijski napadač Carlos Bacca digao je mnogo prašine u Milanu jer je svoj vikend odlučio provesti u Sevilli.

Bacca je zbog povrede propustio meč sa Empolijem, a slobodne dane odlučio je provesti u Sevilli gdje je gledao svoj nekadašnji klub. Ova vijest razočarala je navijače Milana koji vjeruju da će Kolumbijac u januaru napustiti San Siro.

Trener Seville, Jorge Sampaoli, priznao je da je razgovarao sa Baccom tokom njegove posjete Sevilli, te je dodao da ne bi imao ništa protiv da ovaj igrač dođe ponovo u ovaj klub.

"Bilo mi odlično kada bi Bacca odlučio da se vrati u Sevillu, ali on je još uvijek igrač druge ekipe. Imam odlično mišljenje o njemu i vjerujem da je nesretan u Milanu. Ipak, vidjet ćemo za januar šta će se desiti", rekao je Sampaoli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi