Bacca najvjerovatnije odlazi iz Milana

Morat će naći novi klub

Bacca najvjerovatnije odlazi iz Milana

E. Škorić

Nekoliko velikih klubova se raspituje za Carlosa Baccu, koji bi lako mogao da napusti Milan ovog ljeta.

Rossoneri su danas potvrdili potpisivanje Andre Silve iz Porta za 38 miliona eura, a postoji mogućnost da dođe još jedan napadač, Nikola Kalinić iz Fiorentine ili Alvaro Morata iz Real Madrida.

"Trenutno smo mirni. Carlos je u Milanu, a ako klub osjeća da mu treba novi naapdač... Podsjetit ću samo da Bacca ima još tri godine ugovora, no ljeto je dugo. Transfer period je tek počeo i niko ne zna šta se može dogoditi u narednim danima", rekao je agent kolumbijskog napadača Sergio Barila.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nekoliko velikih klubova se raspitivalo o Baccinoj situaciji, ali moramo sve mirno proučiti. Najvažnija stvar za igrača je da igra, jer sljedeće godine je Svjetsko prvenstvo. Njemu je najvažnije da igra, što je moguće više utakmica. Sada svi znamo da je Milanov. Imao je i izvan Evrope ponuda, ali rekao mi je da želi igrati u ligama petica", dodao je Barila.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi