Bacca napustio trening Milana

Još uvijek nije dovoljno spreman

Bacca napustio trening Milana

Kolumbijski fudbaler Carlos Bacca napustio je današnji trening Milana.

Bacca se još uvijek nije dovoljno oporavio od povrede mišića i to je razlog zbog kojeg današnji trening nije mogao izdržati do kraja.

On je zbog ove povrede propustio posljednja dva meča Serije A, a govorilo se da bi se mogao vratiti u narednom meču protiv Rome u gostima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, čini se da od toga neće biti ništa jer Bacca još uvijek nije spreman i za sada postoji opcija da neće ni putovati na gostovanje kod Rome koje se igra u ponedjeljak.

To znači da bi prvi napadač tima sa San Sira ponovo trebao da bude Gianluca Lapadula koji u posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti