Bacca nesretan, Sevilline ponude i dalje nisu dovoljne

Još ništa od transfera

Bacca nesretan, Sevilline ponude i dalje nisu dovoljne

E. Škorić

Kolumbijski napadač Carlos Bacca još uvijek je u Milanu, ali mislima je daleko od San Sira.

Poznato je da je Milan odlučan da bez Carlosa Bacce nastavi dalje, no Kolumbijac je tu jer još nije stigao novi napadač, a u  međuvremenu ga Sevilla svim silama pokušava dovesti u svoje redove.

Nesretni Bacca je na čekanju, Milan još ne popušta, a Sevilla je sada ponudila Rossonerima dva miliona eura za pozajmicu, dok će po isteku iste, prema njenoj zamisli, uplatiti dodatnih 13 miliona za otkup ugovora.

U Milanu bi radije da se odmah riješe Bacce na stalnoj osnovi, pošto mu se primiče 31. godina, pa od Andalužana traže da podebljaju ponudu i da do kraja mjeseca sklope posao. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bacca je u Milan stigao upravo iz Seville u čijem dresu je u 72 nastupa dao 34 gola i sa španskim klubom je dvaput osvajao Europa ligu, dok s Milanom osim Superkupa Italije nije imao veće proslave.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi