Bacca u goroj situaciji čak i od Balotellija

Neće na pripreme s Milanom

Bacca u goroj situaciji čak i od Balotellija

E. Škorić

AC Milan ne da Carlosu Bacci da putuje u Sjedinjene Američke Države na pripreme.

Sky javlja da je Milan odlučio da Baccu ostavi kući, čime mu se želi pokazati da ga se želi prodati, a Kolumbijac ne želi da ode u West Ham, iako su Rossoneri već bili prihvatili ponudu Čekićara.

U Milanu sada jedino žele zaraditi Baccinom prodajom, ali opcija da ode u West Ham je propala jer igrač želi da igra Ligu prvaka i radije bi se vratio u Španiju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako će Kevin Gameiro u Atletico, postoji mogućnost da Sevilla kupi Baccu, no 18 miiona eura koliko su spremni Andalužani da daju, nije dovoljno Milanu, koji želi bar 30 miliona eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi