Badelj se vraća u Njemačku?

Žele ga žuto-crni

Badelj se vraća u Njemačku?

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj ovog ljeta će napustiti Fiorentinu.   

Badelj ima ugovor sa Fiorentinom do ljeta 2018. godine, ali po svaku cijenu želi napustiti tim iz Firence i već nekoliko evropskih velikana stoji u redu za njegovo dovođenje. 

Iako je dugo vremena glavni kandidat bio Milan, čini se da bi ovaj hrvatski vezista mogao put Njemačke. Naime, kako javlja, La Nazione, Badelj je na meti Borussije i žuto-crni će uskoro poslati prvu ponudu tešku pet miliona eura. 

S obzirom da je teško vjerovati da će Fiorentina za taj iznos pristati pustiti Badelja, u Borussiji su vjerovatno spremni ponuditi i nešto više, jer posao žele što prije završiti. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Badelj je u Fiorentinu došao iz HSV-a. S Violama ima ugovor do 2018. godine.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi