Bajić: Džeko mi je rekao da je teško zabijati u Italiji

Zvanično predstavljen

Bajić: Džeko mi je rekao da je teško zabijati u Italiji

Riad Bajić danas je govorio na konferenciji za medije na kojoj je Udinese predstavio nova pojačanja. 

Reprezentativac BiH se italijanskom klubu priključio ovog ljeta nakon što je proveo dvije sezone u Konyasporu, a pred sami start sezone u Seriji A mu ne nedostaje samopouzdanja da nastavi tamo gdje je stao u Turskoj. 

"Osjećam veliku čast što sam stigao u Udinese. Moja očekivanja su velika. Dat ću sve od sebe da se nametnem treneru i da svojim igrama usrećim navijače", kazao je Bajić prisutnim novinarima. 

Bajić je otkrio novinarima da je u kontaktu sa Edinom Džekom, najboljim strijelcem Serije A iz prošle sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Razgovarao sam, naravno, sa Edinom. Dao mi je do znanja koliko je teško postizati golove u Italiji, ali ja vjerujem da ću uspjeti", dodao je Bajić. 

Podsjetimo, Bajić je sa Udineseom potpisao petogodišnji ugovor. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi