Bajić od naredne sezone dio velikog napadačkog trija

Seli u Fenerbahče?

Bajić od naredne sezone dio velikog napadačkog trija

M. Šljivak

Turski velikan Fenerbahče ove sezone neće doći do titule prvaka Turske.

Trofej će vjerovatno otići u vitrine velikog rivala Bešiktaša, a tokom ljeta bi u Feneru moglo doći do velikih promjena, barem što se napadačkog dijela tima tiče.

Trojica fudbalera su na radaru rukovodstva Fenera, jer će na ljeto tim napustiti napadači Robin van Persie i Moussa Sow.

Jedan od onih koji se povezuje sa dolaskom u Fenerbahče je bh. napadač Riad Bajić. Sjajni napadač iza sebe ima vrhunsku sezonu u dresu Konyaspora i nije nikakvo čudo što se istanbulski velikan raspituje za njegove usluge.

Turski mediji navode da će pored novca, Fenerbahče Konyasporu ponuditi i Marokanca Aatifa Chahechouhea, koji bi bio posuđen ovom timu.

Bajić na stolu ima i drugih ponuda i biće interesantno vidjeti, gdje bi naš napadač mogao završiti.

Ako bh. fudbaler postane član Fenerbahčea, društvo u napadu bi mu mogli činiti Španac Lucas Perez i Rus Fodor Smolov.

Navodno, Fener je već dogovorio dolazak Pereza iz Arsenala, a velika je želja i sjajni napadač Krasnodara.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije