Dvostruki strijelac Riad Bajić

Bajić: Rani gol nam je olakšao

Fudbaleri Željezničara savaldali su danas na Malti ekipu Balzana s 2:0.

Dvostruki strijelac za Plave s Grbavice bio je Riad Bajić, a on je nakon meča istakao kako je rani gol olakšao postao Željezničaru.

"Otvorili smo dobro utakmicu. Postigli smo rano pogodak s penala i nakon toga je bilo sve lakše, išlo je sve u našu korist. Nakon što smo postigli drugi gol priveli smo lagano utakmicu kraju i ostvarili smo ono po što smo došli. Očekujemo sada revanš na Koševu", rekao je Bajić.

Željezničar je mogao postići još nekoliko pogodaka, jer, prilika je bilo.

"Sigurno je da smo mogli postići još neki pogodak. Nema veze, odradili smo što smo trebali, čeka nas revanš i nadam se da ćemo gore postići više pogdodaka", rekao je Bajić.

"Ostaje žal za hat-tricikom, posebno jer je evropska utakmica. Međutim, nadam se da će biti još golova na Koševu"; istakao je Bajić.

Sjajni napadač je tako nastavio seriju pogodaka iz prošle sezone kada je bio najbolji strijelac Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.