Bajić se oglasio na Instagramu, navijači mu poželjeli sreću

Došlo je vrijeme za rastanak

Bajić se oglasio na Instagramu, navijači mu poželjeli sreću

Po svemu sudeći, bh. napadač Riad Bajić broji posljednje dane u Konyasporu.

Naš reprezentativac je u ovom turskom klubu proveo dvije sjajne godine i sve su prilike da će uskoro napustiti Konyu i potpisati za Udinese, čemu svjedoči i posljednja fotografija koju je objavio na Instagramu.

Bajić, koji nije previše aktivan na društvenim mrežama, objavio je fotografiju sa jedne od svojih utakmica na kojoj se vidi kako pozdravlja navijače, a u komentarima se već može pročitati na desetine komentara kojim se fanovi Konyaspora opraštaju od našeg napadača.

Navijači Konyaspora su putem komentara poželjeli Bajiću sve najbolje u nastavku karijere uz nadu da će se jednog dana vratiti u njihov klub.

Riad Bajić bi uskoro trebao potpisati ugovor sa Udineseom a Konyaspor će prodajom zaraditi između 5 i 5,5 miliona eura. 

Bitno je istaći da Bajić na Instagramu odnedavno prati i zvanični profil Udinesea, a to je nakon Željezničara i Konyaspora tek treći klub koji prati na ovoj društvenoj mreži. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi