Bajić za Udinese debituje već sutra?

Udinese igra protiv AZ Alkmaara

Bajić za Udinese debituje već sutra?

M. Šljivak

Bh. napadač Riad Bajić (23) od danas je novi član italijanskog Udinesea.

Sjajni napadač je jutros potpisao petogodišnji ugovor s timom iz Udina, a na teren u dresu novog tima Bajić bi mogao već sutra.

Udinese u subotu od 20:30 igra prijateljski meč protiv holandskog AZ Alkmaara. Bajić će vjerovatno biti na raspolaganju treneru Luigiju Delneriju u sutrašnjem meču, gdje bi mogao dobiti određenu minutažu.

Zvanični derbi za novi tim bi trebao imati 20. augusta u prvom kolu Serije A, a za protivnika će ovaj tim imati Chievo iz Verone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bajićev dolazak u Seriju A sigurno će još više povećati interes za ovom ligom u Bosni i Hercegovinu, jer u Italiji već igra veliki broj bh. fudbalera među kojima su Edin Džeko, Miralem Pjanić, Rade Krunić, Ervin Zukanović...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti