Bajića žele njemački bundesligaši

Hoffenheim i Koeln traže bh. napadača

Bajića žele njemački bundesligaši

E. Škorić

Bh. reprezentativac Riad Bajić privlači sve veću pažnju velikih klubova nakon sjajne sezone u Konyasporu.

Bajić igra drugu sezonu u Turskoj i trenutno je među najboljim strijelcima turske lige. U dvije sezone u dresu Konyaspora postigao je 30 pogodaka uz 11 asistencija.

Nije stoga ni čudo da može da bira gdje da nastavi karijeru. Osim što su se ranije spominjali Fenerbahče i Galatasaray, red je došao i za njemačke klubove.

Hoffenheim i Koeln zapazili su raspucanog Bajića, koji bi lako mogao već ovog ljeta napustiti Konyaspor, s kojim igra finale Turskog kupa protiv Višćinog Basaksehira.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sigurno da bi odlazak u Bundesligu bila velika stvar za Bajića, a posebno Hoffenheim, koji je ove sezone izborio plasman u Ligu prvaka. Bajićeva sjajna sezona krunisana je i pozivom u A reprezentaciju naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije