Bakayoko od naredne sezone u dresu Chelseaja?

Navodno je sve dogovorio s Plavcima

Bakayoko od naredne sezone u dresu Chelseaja?

E. Čaušević

Tiemoue Bakayoko jedan je od fudbalera koji je ove sezone svojim igrama zablistao u dresu Monaca.

Bakayoko je bio junak revanš meča osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja kada je u finišu utakmice postigao gol koji je odveo Monaco u četvrtfinale. Ovaj vezni fudbaler cijele sezone igra na odličnom nivou što je mamac za evropske velikane.

Engleski mediji prenijeli su danas da će Bakayoko svoju karijeru nastaviti u Engleskoj nakon zanimljive objave španskog novinara Guillema Balaguea. On je na svom Twitter profilu napisao da je igrač Monaca već dogovorio saradnju s novim klubom kojem će se priključiti na kraju ove sezone.

"Bakayoko je dogovorio sve s Chelseajem. Njegov naredni klub će biti Chelsea, a londonski klub je pristao da plati za ovog igrača ogroman novac. Nekoliko klubova je željelo ovog igrača, no njegova želja je bila da ide u Chelsea. Ovaj transfer će se potvrditi tek na kraju sezone jer Monaco ne želi kvariti atmosferu u svojoj svlačionici", napisao je Balaguea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi