Bale će se vječno sjećati Bilinog polja

Slavio unatoč porazu od BiH

Bale će se vječno sjećati Bilinog polja

Reprezentativci Velsa nisu tugovali nakon što su u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo poraženi od BiH. 

Velšani su zahvaljujući porazu Izraela od Kipra ispisali historiju i izborili plasman na kontinentalnu smotru, a iz gostujuće svlačionice stadiona Bilino polje sinoć je odjekivala pjesma izabranika Crisa Colemana.

Nakon utakmice sjajni Gareth Bale je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici postavio fotografiju iz svlačionice i nema sumnje da će se zvijezda Reala vječno sjećati Zenice i Bilinog polja. 

Reprezentacija Velsa već je otputovala sa sarajevskog aerodroma i naredni duel će imati za dva dana protiv Andore. Utakmica nema rezultatski značaj, jer je pored poraza od BiH izboren direktan plasman na Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.