Bale čestitao Portugalcima, ali i Francuzima

Nakon finala, oglasio se i Velšanin

Bale čestitao Portugalcima, ali i Francuzima

D. Vejo

Vels se nažalost nije domogao finala Eura u Francuskoj, u polufinalu su izbačeni od aktuelnog prvaka Portugala.

Ipak, Gareth Bale i društvo napravili su historijski podvig. Svojoj naciji priredili su jedno nezaboravno iskustvo. Nakon što su Portugalci osvojili trofej najbolje selekcije, na društvenim mrežama oglasio se i krilni napadač Velsa koji je uputio iskrene čestitke prvacima, ali i organizatorima.

"Svaka čast reprezentaciji Portugala na osvojenom trofeju. Nažalost, Francuska nije uspjela da pred svojom publikom isti podigne, ali oni su bili sjajni domaćini. Hvala vam za nezaboravne trenutke", napisao ja na svom facebook profilu, Gareth Bale.

Da li će Velšani imati više sreće na nekom narednom takmičenju, pokazat će vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti