Bale: Nikada nisam razmišljao o napuštanju Real Madrida
Foto: EPA

Velšanin ne želi napustiti Real

Bale: Nikada nisam razmišljao o napuštanju Real Madrida

Gareth Bale je istakao da nikada nije ni pomislio da napusti Real Madrid, te da je spreman boriti se za svoje mjesto u ekipi aktuelnih prvaka Španije i Evrope.

Evropski mediji i dalje povezuju Velšanina sa mogućim odlaskom iz Reala, a kao njegova naredna destinacija pominje se i Manchester United. Njegova budućnost u Realu je pod znakom pitanja i zbog interesa Kraljeva za mladog napadača Monaca Kyliana Mbappea, međutim Bale je odlučan u namjeri da ostane na Santiago Bernabeu.

"Nisam razmišljao o napuštanju Madrida. Znam da je teško vratiti se u ekipu, ali zbog toga sam u Real Madridu", izjavio je Bale, kojeg su u protekloj sezoni mučile povrede zbog kojih je nerijetko bio van terena.

Reprezentativac Velsa je protekle sezone odigrao 27 utakmice za Real Madrid u svim takmičenjima, te je uspio postići devet golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi