Bale odlučan osvajati još trofeja sa Realom

Velšanin nema namjeru napustiti Madrid

Bale odlučan osvajati još trofeja sa Realom

D. Rakanović

Velški reprezentativac Gareth Bale je izjavio da nema namjeru napustiti Real Madrid ovog ljeta, i pored interesa klubova iz Premier lige za njegove usluge. 

Bale je tako zatvorio mogućnost eventualnog povratka u Englesku nakon što je priznao da je odlučan osvajati još trofeja sa Realom. 

Velšanin je u subotu treći put osvojio Ligu prvaka sa Realom u posljednje četiri godine.  

"Osvajamo trofeje i sretan sam. Potpisao sam dugogodišnji ugovor sa Realom. Moja porodica je sretna i ja sam sretan i nastavićemo da radimo sve što smo do sada radili", rekao je Bale.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Velšaninu ugovor sa Realom ističe na ljeto 2022. godine, a u kraljevski klub je stigao iz Tottenhama u ljeto 2013. godine.

"Razlog zbog kog sam došao u Real su trofeji. Uživamo osvajajući ih i nastavićemo tako. Tri Lige prvaka u posljednje četiri godine, nije loše. Mislim da možemo bolje, još imamo mlad i sjajan tim", rekao je Bale.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi