Bale odlučio da ostane u Real Madridu

Donio odluku

Bale odlučio da ostane u Real Madridu

E. Škorić

Velški reprezentativac Gareth Bale ima namjeru da ostane član Real Madrida.

Brojne špekulacije ovog ljeta uključuju i Balea, ali Velšanin je odlučio ipak da ostane u Real Madridu i da s klubom nastavi osvajati trofeje.

Real je prošle godine osvojio La Ligu i Ligu prvaka, a Bale je neke najvažnije mečeve propustio zbog povrede, pa je u ligi odigrao samo 19 mečeva 

Upravo iz tog se razloga često pisalo o tome da će Bale napustiti Madrid, no posljednje informacije kažu da je nekadašnji as Tottenhama donio odluku da ostane na Santiago Bernabeu.

U 2017. godini Bale je odigrao ukupno svega 12 mečeva, ali je počeo da radi na fizičkoj spremi, kako bi što bolje dočekao novu sezonu. Za njega su se zanimali PSG i Manchester United, spominjale su se nevjerovatne ponude, ali očigledno da od svega neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zanimljivo da Bale nije pogodio u dresu Real Madrida od 26. februara, kada je bio strijelac u 3:2 pobjedi nad Villarrealom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi