Bale: Ponosan sam na svoje saigrače

Velšanin bio moralna podrška

Bale: Ponosan sam na svoje saigrače

D. Vejo

Iako zbog povrede nije mogao da bude od pomoći svom timu, Velšanin Gareth Bale sinoćnji meč sa Atleticom posmatrao je sa udobnih tribina Vicente Calderona.

Brzonogi krilni napadač, pružao je moralnu podršku svojim saigračima, a s kojima se zajedno na terenu radovao nakon utakmice.

Prve utiske nakon plasmana u veliko finale, nije krio.

"Veoma sam ponosan onim što je moj tim pokazao sinoć. Gledajući njih, želja za igrom samo se povećavala. Sada brojim dane do povratka na teren, a onda pravac Cardiff", naglasio je jedan od najboljih fudbalera madridskog Reala, Gareth Bale.

Za Balea će ovo biti treće finale Lige prvaka koje igra s Realom. Ali prije toga, Madriđane očekuje velika borba za titulu u Primeri. 

Naredni protivnik Galaktikosima biće uvijek neugodna Sevilla koja im u goste dolazi na Santiago Bernabeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi