Bale se ne namjerava vraćati u Premiership

Zadovoljan u Realu

Bale se ne namjerava vraćati u Premiership

Velšanin Gareth Bale ne namjerava napuštati Real Madrid ovog ljeta, prenosi Sky Sport.

Bale se dugo vremena povezuje sa odlaskom iz Kraljevskog tima jer ne pruža ni blizu partije kakve su se od njega očekivale kada je 2013. godine stigao iz Tottenhama, ali čini se da od toga neće biti ništa. 

Naime, kako prenosi Sky Sport, Bale je veoma sretan u Madridu i nema namjeru napuštati Real. S druge strane, Madriđani ne namjervaju prodati svog najskuplje plaćenog igrača kako bi pravili prostor za dovođenje nekih drugih zvijezda.

Podsjetimo da je Bale dugo vremena prošle sezone imao problema sa povredama, ali predsjednik Kraljeva Florentino Perez to očito još uvijek toleriše i nema namjeru prodavati krilnog fudbalera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi