Bale: Šta se desi na terenu, ostaje na terenu!

Objasnio odnos sa C. Ronaldom

Bale: Šta se desi na terenu, ostaje na terenu!

Jedan od igrača kojim su se u posljednje vrijeme često punile stranice namijenjene za žutu štampu jeste Gareth Bale i njegov navodni sukob sa Ronaldom.

Gostovajući na španskom radiju Cadena Ser, Bale je otkrio nekoliko detalja koji su u potpunosti demantovali sve navedeno.

"Ljudi su tom našem navodnom sukobu dali mnogo pažnje, ali ne znam zbog čega. Dešavaju se takve stvari u fudbalu ali Ronaldo mi privatno nije ni spomenuo moju takozvanu sebičnost. Mi kažemo, šta se desi na terenu ostaje na terenu. Nema tu ništa lično", prokomentarisao je Bale glasine da je u svađi sa Ronaldom.

Što se tiče Velšaninove sudbine u Madridu, ona je svijetla i izvjesna. Bale kaže da se osjeća sjajno u Real Madridu i da ga navijači vole, stoga ne namjerava ni razmišljati o promjeni sredine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.