Bale u Manchester Unitedu? Trenutno nemoguća misija
Foto: EPA

Ništa od transfera

Bale u Manchester Unitedu? Trenutno nemoguća misija

E. Škorić

Gareth Bale je velika želja Manchester Uniteda, ali njegov odlazak iz Real Madrida trenutno izgleda kao nerealna opcija.

Posljednjih se dana spominje mogućnost da se Bale vrati na Otok i to u redove Manchester Uniteda.

Crveni vragovi spremni su, strani mediji pišu, ponuditi 114 miliona eura Madriđanima za sjajnog velškog reprezentativca.

Međutim, portal Fichajes.net iz svojih izvora navodi da Bale ne želi da ode iz Reala, pa se “transfer godine” najvjerovatnije neće ni dogoditi.

Još ako u obzir uzmemo koliko je Real platio obeštećenje za Balea i koliko se 'krvio' s Tottenhamom, onda je jasno da ga se neće tek tako odreći, pa ni za silne Unitedove milione...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije