Bale želi napustiti Real, poznato ime novog kluba?

Nedostaje mu Engleska

Bale želi napustiti Real, poznato ime novog kluba?

E. Čaušević

Španski mediji danas u prenijeli da fudbaler Real Madrida, Gareth Bale, želi da napusti Santiago Bernabeu.

Bale je u Real Madrid stigao iz Tottenhama prije dvije godine, sa kraljevskim klubom ima ugovor do ljeta 2019. godine. Ipak, čini se kako Velšanin nedostaje Otok, te bi se mogao vratiti u englesku Premier ligu.

Prema pisanjima španskih medija Bale bi svoju karijeru trebao nastaviti u Manchesteru, ali još uvijek se ne zna da li će to biti United ili City.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zinedine Zidane ima namjeru da na kraju sezone na Bernabeu dovede Edena Hazarda koji bi bio zamjena za Balea. Velšanin je već nekoliko puta izjavljivao da mu nedostaje Engleska, te da mu je želja da se vrati na Otok. Čini se da bi se njegova želja mogla ubrzo ostvariti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi