Bale: Želim biti kao Ronaldo, ali on je unikat

Velški fudbaler nakon pogotka

Bale: Želim biti kao Ronaldo, ali on je unikat

Gareth Bale uspješno se vratio na teren i odmah u sinoćnoj utakmici protiv Vallecana postigao pogodak.

Bio je to ujedno peti ovosezonski pogodak ovog velškog fudbalera, koji je nakon utakmice španskim novinarima kazao kako mu je cilj postati kao Ronaldo. 

"Lijepo je postići gol, ali meni je najvažnije da tim igra sjajno. Cilj mi je da što više napredujem i svojim igrama pomognem treneru", kazao je Bale, koji se osvrnuo i na poređenja s Ronaldom.

"Ronaldo je nevjerovatan, njegovo prisustvo na terenu je nešto jedinstveno. Želio bih biti kao on, radim na tome, ali on je unikat", zaključio je na kraju. 

Bale je po dolasku iz Tottenhema u početku imao problema s prilagodbom, ali sredinom sezone pokazao je da se radi o izvrsnom fudbaleru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.