Balotelli ima 24 sata da odgovori na posljednju ponudu
EPA

Da li će se žrtvovati?

Balotelli ima 24 sata da odgovori na posljednju ponudu

Posljednja ponuda za Marija Balotellija stigla je od italijanskog prvoligaša Palerma. 

Nestašni napadač još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru, iako je svega nekoliko dana ostalo do kraja ljetnog prijelaznog roka, a uslovi koje mu je ponudio Palermo okarakterisani su u Italiji kao 'ponižavajući'.

Palermo je Balotelliju ponudio oko 700.000 eura godišnje, što je smiješna suma ako se uzme u obzir da u Liverpoolu dobija šest miliona eura. Redsi se na sve načine pokušavaju njega otarasiti i nemaju namjeru da ga plaćaju mnogo dok igra za drugi klub. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Palermov predsjednik Maurizio Zamparini je izjavio da se Balotelli mora u ovakvoj situaciji žrtvovati, a u slučaju da odgovori negativno u tim sa Sicilije će stići Diego Falcinelli iz Sassuola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi