Balotelli kažnjen zbog prebrze vožnje

Stare navike teško umiru

Balotelli kažnjen zbog prebrze vožnje

S. Bošković

Italijanski napadač Mario Balotelli se tek vratio u Milan, a već je počeo da pravi probleme.

Naime, italijanskom napadaču oduzeta je vozačka dozvola, i ako je 25-godišnjak potpisao rigorozni ugovor sa Milanom, koji je inspiriran kodeksom talijanskih zračnih snaga, nastavio je sa problematičnim ponašanjem.

Talijan je u Bresciji uhvaćen zbog prebrze vožnje u blizi stadiona Mario Rigamonti. Procjenjuje se da je Balotelli išao brzinom od 90kmh/h u Lamborghiniju, a ograničenje je bilo na 50km/h.

Nakon što je primijećen da vozi brzo Balotelli je stao, te veoma mirno prihvatio kaznu. Rekao je da nije shvatio da je prekoračio limit jer je žurio na trening.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vozačka dozvola mu je suspendirana odmah, a ostale sankcije će biti odlučene kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.