Balotelli: Meni to nije dovoljno, ja želim mnogo više

Vjeruje da Nica može do titule

Balotelli: Meni to nije dovoljno, ja želim mnogo više

E. Čaušević

Italijanski fudbaler Mario Balotelli ovog ljeta odlučio je svoju karijeru nastaviti u Nici gdje pruža odlične partije. 

Balotelli je napustio Liverpool ovog ljeta, a prelazak u Nicu ispostavio se kao odličan potez za ovog fudbalera. Italijan je u dosadašnjem dijelu sezone pokazao da će biti veliko pojačanje za ovaj tim koji se nakon 11 odigranih kola nalazi na liderskoj poziciji francuske Liguq 1.

Italijanski napadač izjavio je danas za francuske medije da vjeruje da Nica na kraju može biti prvak Francuske, te da je sretan što je karijeru nastavio u ovom klubu.

"Imamo jako dobar tim čak i bez mene oni su jako opasni, ali kada sam ja tu onda je to još bolje. Ponosan sam jer smo prvi na tabeli, ali to nije dovoljno za mene, ja želim više. Vjerujem da možemo biti prvaci Francuske iako je to zaista težak zadatak. Sve je moguće", rekao je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi