Balotelli: Morao bih ubiti Messija i Ronalda
Foto: EPA

Našalio se Italijan o šansama da dođe do Zlatne lopte

Balotelli: Morao bih ubiti Messija i Ronalda

Karizmatični i ponekad problematični napadač francuske Nice Mario Balotelli posjeduje veliki talenat, ali mu njegova narav nije dozvolila da, do sada, ostvari karijeru za kakvu ima potencijal.

Popularni Super Mario je uvijek zanimljiv "materijal" za novinare, a sada je sa njima razgovarao i o mogućnosti, odnosno o onome šta bi bilo potrebno da nekada u budućnosti osvoji prestižnu Zlatnu loptu.

Njegov odgovor, naravno, nije razočarao:

"Morao bih prvo ubiti Ronalda i Messija", priznao je Balotelli da ova dva sjajna fudbalera predstavljaju veliku prepreku kada je u pitanju osvajanje uglednog priznanja, te dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Kada se osvrnem na ono što sam postigao do sada, to nije mnogo. Mogu postići puno više."

"Sada ću odmoriti od svega dvije sedmice. Tek ću onda procijeniti situaciju. Volio bih završiti karijeru u svom gradu, Bresci, ali još sam mlad", osvrnuo se na špekulacije o mogućem transferu Balotelli koji je ove sezone u dresu Nice postigao 15 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi