Balotelli ponovo osjeća životnu okrutnost

Ostao na klupi

Balotelli ponovo osjeća životnu okrutnost

E. Čaušević

Fudbaleri Nice danas igraju u gostima protiv Montpelliera.

Nica je prošlo kolo na domaćem terenu savladala Marseille, a dva gola u svom debiju postigao je Mario Balotelli. Italijanski napadač oduševio je navijače domaće ekipe, te mnogi vjeruju da će ovo biti njegov povratak na veliku scenu.

Ipak, Balotelli je zakazao u utakmici Evropske lige protiv Schalkea, a mnogi su ga kritikovali što je na terenu izgledao kao rekreativac. 

Da se te stvari ne praštaju u Nici najbolje pokazuje i odluka trenera da za današnji meč ostavi Balotellija na klupi. Navijači se nadaju da ovo neće značiti da će Balotelli svoju epizodu u ovom klubu završiti kao i u Liverpoolu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi