Balotelli poručio Milanu: Probudite se i kupite ga!
Foto: EPA

Oduševljen igrom Argentinca

Balotelli poručio Milanu: Probudite se i kupite ga!

E. Čaušević

Fudbaleri Milana poraženi su sinoć u gradskom derbiju od Intera (3:2) u okviru osmog kola italijanske Serije A.

Inter i Milan odigrali su fenomenalnu utakmicu, a u posljednjim minutama do pobjede je stigao "domaći tim" na krilima Maura Icardija koji je postigao hat-trick. Rossoneri su imali dosta više prilika u sinoćnjoj utakmici, ali na kraju su teren napustili pognutih glava.

Nakon utakmice na svom Instagram profilu oglasio se nekadašnji napadač obje milanske ekipe Mario Balotelli. Italijan je poručio da je Icardi bio fenomenalan, te je savjetovao Milanu da ga treba što prije kupiti.

"Čestitam ovom momku, on je stvarno dobar. Pravi je bombarder. Milan se treba što prije probuditi i kupiti ga", poručio je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi