Balotelli se ovog ljeta vraća tamo gdje i pripada

Ponovo u dresu reprezentacije

Balotelli se ovog ljeta vraća tamo gdje i pripada

Italijanski fudbaler Mario Balotelli mogao bi se ovog ljeta vratiti tamo gdje i pripada.

Balotelli igra neočekivano dobru sezonu u dresu francuskog prvoligaša Nice i do sada je skupio 14 golova u Ligue 1, a ukupno 16 u svim takmičenjima.

Sudeći prema navodima Mediaset Preminuma, Balotelli bi trebao ovog ljeta, tačnije u junu mjesecu, dobiti ponovo poziv u reprezentaciju. On je do sada odigrao 33 meča u dresu reprezentacije, ali posljednjih godina nije u planovima selektora Italije.

Ipak, čini se da će ga Giampiero Ventura pozvati u reprezentaciju i to za prijateljski meč protiv Urugvaja koji će biti odigran upravo na stadionu Balotellijeve Nice.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Balotelli je do sada postigao 13 pogodaka u dresu reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi